Schrijf je in voor de
proefles programmeren
& games bouwen

Ervaar hoe wij online programmeerles geven.

  • Geef je kind een voorsprong! 
  • Geen saaie theorie, maar leren door het oplossen van toffe opdrachten.
  • Je hoeft hier niet technisch voor te zijn, iedereen kan het!

Wat kun je leren bij de Programmeerclub?

Lijkt het je leuk om zelf een game te maken, je eigen blog, vlog of website te bouwen, een toffe app te ontwikkelen of te kunnen programmeren?

Dat en nog veel meer kun je bij ons leren. Bij de Programmeerclub kies je een cursus en kom je wekelijks online bij elkaar met een klein groepje leden onder begeleiding van een van onze enthousiaste instructeurs.

Je hoeft hier niet technisch voor te zijn, iedereen kan het! Door dit soort dingen te leren geef jezelf een enorme voorsprong. Maar het belangrijkste: het is gewoon heel vet om zelf games of apps te maken! 

Volg nu de gratis proefles Programmeren & Games bouwen om te ervaren hoe het online lesgeven werkt! 


Geen saaie theorie maar leren door het oplossen
van toffe opdrachten

Bij de Programmeerclub gebruiken we spannende games om te leren. Onze cursussen bestaan voor een groot deel uit het spelen van gave games en het oplossen van uitdagende opdrachten. Dit maakt het leren programmeren veel leuker en daarbij leer je op die manier veel sneller. Games spelen, zelf je eigen games bouwen en ondertussen jezelf ontwikkelen. 

Tijdens de proefles programmeren & games bouwen is dat niet anders want wij geloven niet in saaie theorie en lange lessen. Leren programmeren en games bouwen door het spellen van spelen en door toffe opdrachten op te lossen, daar geloven wij in! De Programmeerclub gebruikt verschillende programma's waarmee je leert programmeren. Dat begint eenvoudig tijdens de proefles. 

Het is natuurlijk niet mogelijk om in één proefles volleerd programmeur te worden. We kunnen je tijdens de proefles wel laten zien op wat voor toffe manieren je bij ons leert programmeren. Als je meedoet met de proefles ga je zelf een klein spel in elkaar zetten! Het spel heeft te maken met stropers in Afrika die op olifanten jagen. Klinkt spannend toch?

Ben je nieuwschierig geworden naar wat de Programmeerclub te bieden heeft? Geef je dan nu op voor de proefles programmeren & games bouwen!

Schrijf je nu in voor de proefles programmeren & games bouwen

Ontmoet ons enthousiaste team

Naf

Miriam

Shai

Rutger

CONTACT

De Programmeerclub

Gele Rijders Plein 111

6811 AN Arnhem

Bezoek alleen op afspraak

Hier vindt je ons contactformulier

PRIVACY POLICY

De Programmeerclub gaat te allen tijde uiterst zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wij verstrekken jouw gegevens nooit aan derden zonder jouw voorafgaande expliciete toestemming.  Onze volledige Privacy policy vindt je hier..

ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER

Hier vindt je onze Algemene Voorwaarden en de Disclaimer.

Copyright 2016 De Programmeerclub - 2050 Publishers B.V. Alle rechten voorbehouden  -  Design op basis van Wordpress en Thrive Themes